яка мова краща німецька чи французька

Ось я вивчаю нiмецьку мову i вивчаю англiйську, але французька теж гарна (i дуже) мова! Обидвi мови дуже цiкавi i складнi, але я вам раджу нiмецьку, бо як я вважаю, нiмецька набагато легша за французьку, тож вирiшуйте i вчiть! ЩАСТИ ВАМ!!! ! Якщо що, звертайтеся! =) Остальные ответы. Arnold Профи (659) 9 лет назад. раджу німецьку. тут і сумніву бути не може. Николай Смирнов Мудрец (13226) 9 лет назад.


Вчити мову треба ту, яка або подобається, або потрібна. Але не забувайте також про популярність та розповсюдженість деяких мов. Можливо, варто вчити одну з них. Наша порада – почніть вивчення тієї мови, яка вам подобається чи яка вам найбільш необхідна. Оскільки найважливіше у вивченні мови – це мотивація, те, що буде вас змушувати працювати та вчитися місяць за місяцем. Якщо ви все одно не можете визначитися з вибором мови, можливо, вам знадобиться ось цей перелік 10 найбільш затребуваних мов світу. Англійська , звісно, без варіантів. Це найбільш затребувана мова світу. Англійську в тій чи іншій мірі розуміє приблизно 1/3 населення світу.


Наведите справки, по поводу конкретно вашей школы, преподаватели какого языка СИЛЬНЕЕ, тот и выбирайте если конкретно о языках - я очень хорошо знаю оба - легче учить фр, там меньше склонений-спряжений, особенно на первом этапе это важно один раз выучить правила чтения - в отличие от англ., где каждое слово - исключение, и все пучком лично своего ребенка отдала бы на фр. при таком выборе - но. Сначала поинтересовалась бы все-таки по поводу учителей!!!


Францу́зька мо́ва (фр. français) — мова французів (офіційна мова Франції), франкомовного населення Бельгії, Швейцарії, Канади (у яких є однією з офіційних). Також французькою мовою користується населення багатьох держав Африки, Карибського басейну (наприклад, Гаїті), Французької Гвіани, зокрема і як офіційною мовою. Загалом французька є офіційною у 29 країнах. Вона є також однією з шести офіційних мов ООН. Французька мова аналітична, належить до індоєвропейської сім'ї мов (романська група).


Наказ ДНіО від 15.03.2017 № 62 «Про зміни Положення обласного конкурсу«Кращий вихователь Харківщини». Latter match class. Swimming Lessons at New Pool. Без нього доступ до матеріалів курсу неможливий!!!!! Іноземна мова (англійська, німецька, французька). 22.10 – 26.10.2021. (30 годин, фаховий спецкурс за напрямом).


Порівнюючи німецьку з іншими європейськими мовами, лінгвісти, філологи та просто любителі словесності створили цікаві меми, які в AdMe.ru ошатно оформили. Вони наочно показують унікальність і особливість німецьких слів. Шпрехен зе дойч? 1. Метелик. В якості можливих варіантів пропонувалися німецька, іврит і французька. Але коли справа дійшла до голосування, англійська перемогла – з перевагою всього в один голос!


Привіт, Доброго ранку, Добрий день, Добрий вечір, На добраніч, Як тебе звати?, Мене звуть ___, Вибачте, я вас не почув, Де ти мешкаєш?, Це ти звідки? , Як справи?, Добре, дякую, І ти?, Приємно познайомитися, Радий був зустрічі з вами, Усього найкращого, До зустрічі, До завтра, До побачення. Гра на аудіювання. Більше уроків французької. Яку мову ви хочете вивчити? Якою мовою ви розмовляєте? Блог. Close. Вчити французьку :: Урок 1 Перша зустріч. Урок на словниковий запас. Loading ..


До першої, найпростішої, належать французька, німецька, індонезійська, італійська, португальська, румунська, іспанська та суахілі. Згідно з дослідженням Інституту, для опанування мов цієї групи на базовому рівні потрібно близько 480 годин практики. Уже на другому рівні складність починає зростати. "Утім, окрім такої конкретної цілі, вивчення іноземної мови дає й дещо інше. Воно навчить вас краще розуміти інших людей і співчувати їм, відкривши двері до іншого способу мислення і почуттів", - зазначає Менегетті. "Іншими словами, вивчення мов розвиває як раціональний інтелект, так й емоційний", - додає вона. Спілкування та співчуття крізь мовні бар'єри розвивають у нас надзвичайно корисну навичку - міжкультурну компетентність.


Німецька мова - мова науки, літератури, бізнесу та політики. Дізнайтеся про особливості лексики та граматики, цікаві факти без міфів та упереджень! . Вимова теж не потребує особливих зусиль у порівнянні з англійською чи французькою. Правило: вимовляй те, що читаєш. Трішки з історії назви «німецький» у різних мовах світу. Так, будь-яка мова може бути до вподоби чи не до вподоби, однак серйозне вивчення завжди потребує часу, бажання та зусиль, а його ефективність залежить від вправ і методик. Авторка статті – Ольга Швайка, перекладачка з німецької мови. Поділитися


У безкоштовному сервісі Google можна миттєво перекладати слова, фрази й веб-сторінки з української понад 100 мовами та навпаки. нідерландська. checkhistory. німецька. checkhistory. норвезька. checkhistory. Орія. checkhistory. панджабська. checkhistory. французька. checkhistory. фризька. checkhistory. хауса. checkhistory. хмонг.


Про французьку мову. Французькою як рідною мовою, або вільно, говорять близько 120 мільйонів людей в усьому світі, з яких 50 мільйонів живуть в самій Франції. Французькою також говорять в багатьох інших частинах світу, включаючи Канаду (особливо Квебек), Бельгію, Швейцарію, численні країни Північної, Центральної і Західної Африки, а також деякі азіатські країни. Отже чому вивчати французьку? Це красива мова Безперечно романтична, французька мова вважається однією з найкрасивіших у світі. Це корисна мова Крім того, що величезне число людей в усьому світі говорить французькою, вона.


Як вивчати мови ефективно й швидко, і скільки часу знадобиться на вивчення різних мов? . Звичайно, що менше мова, яку ви вивчаєте, споріднена з вашою рідною, то важчим стає ї вивчення. Порівняйте, приміром, польську (для носіїв української мови) та в'єтнамську. Але якщо у вас є певна мета (для чого саме ви вивчаєте мову), час навчання помітно зменшується. Так само, як і зі спортом або музичним інструментом, краще займатися потроху, але регулярно, ніж з великими перервами. Якщо заняття відбуваються не на постійній основі, мозку складно встановлювати зв'язки між новими знаннями і попередньою інформацією.


Популярні мовні курси та курси східних мов у зручних самовчителях. Допомога досвідчених викладачів. Ціна навчання від 199 до 258 грн/міс. Краще думайте про те, як буде здорово, коли ви почнете говорити іноземною. Або представте, як здивуються рідні вашим досягненням. Вивчення іноземної не така вже й складна наука.


Німецька - дуже складна, особливо граматика. Ось я ніколи не бачив словацьку, але зміг частково зрозуміти випадковий текст. Навряд чи таке саме проканає з німецькою. Re: Яку іноземну мову найлегше вивчити українцю? vse_bude_dobre. Якщо потрібно для роботи - тоді англійська/французька. А тоді вже підбирати методику, по якій краще вчити. Ніякої мети. Просто цікаво.


З французької мови. Різні типи простих речень: стверджувальні, питальні, заперечні, спонукальні, порядок слів у них. Вживання часів після si умовного. Тематичний зміст вступного іспиту з німецької мови. Вживання стверджувальних речень, заперечних речень з nicht і kein, спонукальних, запитальних речень із запитальними словами та без них. Вживання речень з присудком, вираженим зв'язкою з іменником чи прикметником у короткій формі (складений іменний присудок), з простим дієслівним присудком, з простим присудком, вираженим дієсловами з відокремлюваним префіксом у простих і складних часових формах (Perfekt, Futurum I). Відмінювання і вживання іменників у різних відмінках.


Все про німецьку мову з Німеччини і як іноземна німецька мова розвивалась до нашого часу? Хто придумав німецьку мову? Хто говорив німецькою? Розмова. Будь-яка мова – це соціальне явище. Вона виникає на певному рівні розвитку суспільної свідомості, тобто між групою людей, які спілкуються між собою. Кожна мова – це динамічна система, яка постійно змінюється, хоча ми і не завжди можемо помітити ці зміни. Молодь говорить між собою іноді такі слова, що старші люди думають, що то матюки. Насправді все набагато простіше, молодь спілкується в своєму колі, тобто всі люди впливають один на одного і утворюють круг спілкування з “діалектичними” словами.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

чудо пропись илюхина ответы часть 3 страница 22

гдз робочий зошит посібник з хімії 8 клас ольга березан

решебник по экономике 10 класс иванов