технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства

Підготовка сировини до виробництва. Сипучих, жирових, яєчних, молочних продуктів. Характеристика сировини. Ароматичні речовини, розпушувачі, повидло, джем. Борошно пшеничне це порошкоподібний продукт, який одержують при розмелюванні зерна. За якістю борошно пшеничне виробляється п´яти гатунків:. Презентація на урок Професійна освіта скачати.


В робочому зошиті матеріал поданий до теми: "Технологія приготування оздоблюючих напівфабрикатів" у вигляді таблиць, схем з кольоровими ілюстраціями, розроблений згідно навчальних програм та планів. Можна використовувати на уроках теоретичного та практичного циклу.. Інтерактивні матеріали на урок технологія приготування борошняних кондитерських виробів скачати.


Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства. Тема уроку. Характеристика, технологія приготування, вимоги до якості посипок: крихтових, цукристих, шоколадних, горіхових. Мета уроку. Ознайомити учнів із загальною характеристикою, класифікацією та технологією приготування посипок; розвивати в учнів гарний художній та естетичний смак; виховувати почуття виконавчої дисципліни. Тип уроку. Урок засвоєння нових знань. Обладнання. Підручник Зайцевої Г.Т. «Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів», технологічні карти, натуральні зразки посипок, нату.


Завантажити безкоштовно підручник Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів для ПТНЗ. Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М. Київ, 2002 рік. У підручнику наведено технологію виготовлення широкого асортименту кондитерських виробів з різних видів тіста. До всіх виробів додаються рецептури. Висвітлено питання організації роботи кондитерського цеху та подано товарознавчу характеристику сировини. Пропонуються рецепти національної кухні та борошняних виробів пониженої калорійності.


В учебнике приведена технология приготовления широкого ассортиментов кондитерских изделий из разных видов теста. Ко всем изделиям прилагаются. Автор:Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М. Название: Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів Издательство: Виктория ISBN:966-95870-6-9 Год: 2002 Формат: DjVu Размер: 25МВ Страниц:400 Язык: Украинский. Технология приготовления мучных кондитерских изделий. В учебнике приведена технология приготовления широкого ассортиментов кондитерских изделий из разных видов теста. Ко всем изделиям прилагаются рецептуры. Предлагаются рецепты национальной кухни и мучных изделий пониженной калорийности.


Технологія борошняних кондитерських виробів. ⇐ ПредыдущаяСтр 12 из 39Следующая ⇒. До цієї групи виробів належать борошняні страви, борошняні кулінарні вироби, здобні хлібобулочні вироби, борошняні кондитерські вироби. іцесі виробництва борошняних виробів використовують різні способи обробки продуктів. При цьому значну увагу приділяють організації централізованого виробництва, за якого можлива механізація багатьох трудомістких операцій (замішування і розкочування тіста, збивання кремів, виготовлення помадки та іи.), а також використання напівфабрикатів промислового виробництва. Борошняні вироби виготовляють із різних видів тіста.


Борошняні кондитерські вироби відрізняються від цукрових тим, що до їхньої рецептури входить борошно. Виготовляються вони з напівфабрикату, випеченого тіста при температурі, яка значно перевищує 100° С. Крім борошна основними видами сировини у виробництві борошняних кондитерських виробів є цукор, жири, яєчні та молочні продукти, ароматизуючі речовини і хімічні розпушувачі тіста. У виробництві борошняних кондитерських виробів для розпушування тіста частіше використовують хімічні розпушувачі, ніж дріжджі. Найбільшого поширення набули вуглекислий амоній та двовуглекислий натрій.


Борошняні кондитерські вироби є великою групою різноманітних, переважно здобних виробів з високим вмістом цукру, жиру, білкових речовин. Вони характеризуються високою поживністю, енергетичною цінністю і вживаються не тільки як ласощі, але і деякі з них замість хліба. Основною сировиною для виробництва борошняних кондитерських виробів є пшеничне борошно, цукор, жири, яєчні, молочні і інші продукти. Печиво.Печиво – найпоширеніший вид борошняних кондитерських виробів. Його виготовляють з борошна пшеничного вищого, 1-го і 2-го сортів, а також з борошна вівсяного з додаванням цукру, жирів, молочних продуктів, ароматичних речовин, хімічних розпушувачів.


В статті розглянуто можливість використання морквяного пюре та олії з насіння гарбуза в приготуванні борошняних кондитерських виробів. Розроблено технологію виробництва борошняних кондитерських виробів, досліджено поживну цінність виробів та розроблена нормативна документація на борошняні кондитерські вироби.


з основами товарознавства» ЛПР1.Приготування оригінальних оздоблювальних напівфабрикатів, виробів і прикрас з різних видів сировини для борошняних кондитерських виробів. ЛПР2.Приготування шоколадних цукерок та прикрас з шоколаду. ЛПР3.Приготування високохудожніх, оригінальних тістечок зрізних видів тіста.


«технологія виготовлення борошняних кондитерських. Виробів». з професії «Кондитер» кваліфікація: 3 розряд. Вступ Робочий зошит з предмета «Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів». Практикум. Робочий зошит з лабораторно - практичних робіт розроблено згідно з навчальною програмою за державними стандартами з професії «Кондитер» (3 розряд) для учнів ДПТНЗ з метою надання допомогивикладачам та учням при проведенні лабораторно - практичних робіт із предмета «Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів», розрахованих на 24год.


До цієї групи виробів належать борошняні страви, борошняні кулінарні вироби, здобні хлібобулочні вироби, борошняні кондитерські вироби. іцесі виробництва борошняних виробів використовують різні способи обробки продуктів. При цьому значну увагу приділяють організації централізованого виробництва, за якого можлива механізація багатьох трудомістких операцій (замішування і розкочування тіста, збивання кремів, виготовлення помадки та ін.), а також використання напівфабрикатів промислового виробництва. Борошняні вироби виготовляють із різних видів тіста. Залежно від подальшого використання воно має .


У більшість борошняних кондитерських виробів додають цукор, в результаті чого вони збагачуються легкозасвоюваними вуглеводами. Яйця, що використовуються при приготуванні багатьох виробів, містять повноцінні білки, жири та вітаміни. Процес приготування тіста відомий людям ще з сивої давнини. Через це сучасна технологія приготування хлібобулочних виробів відображає досвід людства, накопичений за багато віків. Багато різновидів сировини та готових виробів являються швидкопсувними. Тому для правильної організації роботи пекарні необхідно строго виконувати санітарний режим.


З дисципліни «Технологія борошняних кондитерських виробів». Спеціальність № 5. 05170101 «Виробництво харчової продукції». Склали викладачі . При приготуванні кондитерських виробів студенти повинні керуватися збірником рецептур страв і кулінарних виробів для підприємств ресторанного господарства або за підручниками Новікова О.В. Технологія хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів: навч. посібник. – К.: Видавництво Ліра – К, 2016; Лисюк Г.М. Технологія кондитерських і хлібобулочних виробів: Навч. посібник – Харків: ХДУХТ, 2007. Лаборант забезпечують кожне робоче місце в лабораторії необхідним посудом і інвентарем.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

чудо пропись илюхина ответы часть 3 страница 22

гдз робочий зошит посібник з хімії 8 клас ольга березан

решебник по экономике 10 класс иванов