самостійна робота з математики 3 клас дроби

Самостійні роботи з математики для 3 класу. Варіант 1. САМОСТІЙНА РОБОТА 1. 1. Сума двох чисел 75. Перше число 38. Чому дорівнює друге число? 2. Коли з полиці взяли 4 книжки, на ній залишилося 27 книжок. Скільки книжок стояло на полиці спочатку? 3. В одному сувої було 36 м тканини, а в другому — на 9 м менше. Скільки метрів тканини було в обох сувоях? 4. У дівчинки було 50 к. Коли вона купила зошит, у неї залишилося 27 к. Скільки коштує зошит? САМОСТІЙНА РОБОТА 2. 1. У бідоні було 34 л молока. Двом покупцям продали по 6 л молока. Скільки літрів молока залишилося в бідоні? 2. Борошно розсипали .


Об’єктами підсумкової перевірки навчальних досягнень учнів 3 класу з математики є складники математичної компетентності: обчислювальні уміння і навички; уміння і навички розв’язування задач; застосування властивостей, правил, алгоритмів, залежностей; виконання вимірювань та геометричних побудов.. Інші методичні матеріали на урок Математика скачати. З математики. 3 клас. Контрольна робота №1. І варіант.


Контрольні роботи з математики 3 клас. Перелік тематичних перевірних робіт, які проводять в 3 класі з математики. Об'єктами підсумкової перевірки навчальних досягнень учнів 3 класу з математики є складники математичної компетентності: обчислювальні уміння і навички; уміння і навички розв’язування задач; застосування властивостей, правил, алгоритмів, залежностей; виконання вимірювань та геометричних побудов. Підсумкова тематична перевірка здійснюється у формі тематичної контрольної роботи в кінці вивчення теми/тем. Протягом навчального року проводять 8 тематичних контрольних робіт, одна з .


Контрольні роботи з математика 3 клас. Скачать материал. библиотека материалов. Добавить в избранное. Контрольна робота №1. І варіант. 1. Задача 1. Методика организации образовательного процесса в начальном общем образовании. Учитель начальных классов. 300/600 ч. от 6.800 руб. от 3.400 руб. Смотреть курс. Курс повышения квалификации. Новые методы и технологии преподавания в начальной школе по ФГОС. 144 ч.


Інші завдання дивись тут .Самостійна робота № 11. Звичайні дроби. Порівняння дробів. Правильні і неправильні дроби.Варіант 1.Завдання 1. Серед дробів 5/17, 10/17, 2/17, 3/17 вкажи найбіль. 3 клас. Читання. Рідна мова. ГДЗ Відповіді Самостійна робота № 11 Зошит для самостійних та тематичних контрольних робіт Істер О С Сторінки 47 – 48, 2013 рік Звичайні дроби, порівняння дробів, правильні і неправильні дроби. Інші завдання дивись тут . Самостійна робота № 11. Звичайні дроби. Порівняння дробів. Правильні і неправильні дроби. Варіант 1. Завдання 1. Серед дробів 5/17, 10/17, 2/17, 3/17 вкажи найбільший.


Завдання для самостійної роботи з математики у 3 класі по темі «Усні прийоми множення і ділення» Автор: Левінська Надія Сергіївна, МБОУ МО місто Краснодар ЗОШ №6, вчитель початкових класів. Опис: матеріал являє собою завдання для самостійної роботи з математики у 3 класі. Даний матеріал буде корисним для вчителів 3 класів. Його можна використовувати з метою підготовки до контрольної роботи по темі «Усні прийоми множення і ділення». Також матеріал можна використовувати як самостійну роботу учнів з метою закріплення теми і перевірки знань учнів. Для зручності розроблено 4 варіанти завдань.


Контрольні роботи з математики, 3 клас. Контрольна робота №1 (Тема «Повторення матеріалу 2 класу»). 1 варіант. 1. Знайти значення виразів: 2 . 7 + 46 = 5 . 8 – 7 = 3 . 5 – 12 = 4 . 7 + 56 = 21 : 3 + 18 = (56 – 24) : 4 = 16 : 2 – 6 = (74 – 29) : 5 =. 2. Розв’язати задачу: Для консервування огірків витратили 19кг огірків, води – на 16кг більше, ніж огірків, а зелені – на 33кг менше,ніж води. Скільки кілограмів зелені витратили? 3. Накреслити два відрізки: перший довжиною 10см, а другий у 2 рази коротший. 2 варіант. 1. Знайти значення виразів . 2. Накреслити відрізок завдовжки 12см і знайти його шосту частину. Контрольна робота з математики №4 за І семестр. 1 варіант. 1. Математичний диктант.


САМОСТІЙНА РОБОТА - ТАБЛИЦІ МНОЖЕННЯ І ДІЛЕННЯ - Зміст конспектів уроків дібраний з метою формування предметної . Розробки компетентнісно орієнтованих уроків - Математика 3 клас I семестр за підручником М. В. Богдановича - 2017. Таблиці множення і ділення. Урок 37. САМОСТІЙНА РОБОТА. Мета: ✵ формування предметних компетентностей: актуалізувати знання учнів з теми «Таблиці множення і ділення», закріпити вміння розв'язувати задачі; вдосконалювати обчислювальні навички; розвивати критичне мислення, вміння виділяти головне; виховувати самостійність; ✵ формування ключових компетентностей


Самостоятельная работа проводится на этапе закрепления знаний по теме "Дроби" в 3 классе. Олимпиады: Математика 1 - 11 классы. Перейти. Содержимое разработки. вариант. 1)Сравни дроби: □ □ □ □. 2)Реши задачу: В тарелке 24 фрукта.


Для учнів необхідно вивчати такий предмет як математика протягм декількох класів, в тому числі і в третьому класі. Але окрім вивчення теоретичного матеріалу учням необхідно виконувати різні завдання, як на уроках так і на контрольних і самостійних роботах. Тому. наш сай підготував для учнів посібник Завдання для самостійніх робіт Математика 3 клас Богданович М.В., який містить в собі типові завдання з даного предмету. Тепер, знаючи які приблизно задання чекають учнів на контролі знань. вони зможуть досконало підготуватися до них і виконати правильно. Тому використовуйте предсталений посібник н.


3 клас – Київ: Освіта, 2003 р. 2. Богданович М. В. Шпакова В. С. Контрольні роботи з. математики для початкових класів. – Київ: Техніка, 1997 р. 3. Будна Н. О. Підсумкова перевірка та оцінювання знань. Дидактичний матеріал. 3 клас. – Тернопіль: Навчальна книга – Богдан, 2003 р. 4. Клочко Н. В. Математика. Зошит для вчителя. 3 клас. – Харків, 2009 р. 5. Козак М. В. Корчевська О. П. Маланюк К. П. Завдання до уроків математики – Тернопіль: Підручники. Посібники, 1996р. 6. Корчевська Ольга, Кордуба Надія. Дидактичні матеріали для тематичної перевірки знань з математики. 3 клас. – Тернопіль: Підруч.


Конспект уроку математики з використанням навчального посібника Н.П Листопад. Урок №49. Тема: Дроби. Знаходження частини від числа. Розв¢язування задач. Обладнання: мультимедійний комплект. Хід уроку. ОК (організація класу). Слайд 2. Створення позитивного психологічного клімату класу. Слайд 3. Перевірка домашнього завдання. МНД (мотивація навчальної діяльності). АОЗ (актуалізація опорних знань).


Самостійна робота. Частини. Календарне планування 2 клас Математика. "Разом з ведмежатами", математика, 1 клас. Також вам може бути цікаво: Всего комментариев : 0. Доброго вечора. Поясніть, будь ласка, згідно методики оцінювання контрольних робіт з математики в початкових класах.(4 клас) Якою помилкою вважається помилка допущена в записі множення в стовпчик типу 140*5=700. Учень записав 5 під нулем(вчитель виправила, що треба було записати під 4), хоча результат правильний. Оцінка 9. за контрольну роботу.(Хоча ця помилка була в додатковому завданні) І чи вважається це за помилку?


Контрольна робота №9 "Звичайні дроби.Мішані числа" для 5 класу (за новою програмою, Тарасенкова). Контрольна робота № 2 ( 6 клас). Контрольні роботи з математики для 5 класу (І семестр). Контрольна робота з математики для 6 класу. Предмети. Українська мова (6548). Нові теми на форумі. Збірник лабораторно-практичних робіт з предмета «Охорона праці» для здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічно.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

чудо пропись илюхина ответы часть 3 страница 22

гдз робочий зошит посібник з хімії 8 клас ольга березан

решебник по экономике 10 класс иванов