екологічна інспекція черкаської області

Державна екологічна інспекція України здійснює нагляд за додержанням центральними органами виконавчої влади та їх територіальними органами, підприємствами, установами, організаціями незалежно від форми власності і господарювання, громадянами України,. , Інспекції, Держустанови, Каталог фірм, магазинів, компаній, підприємств, установ, послуг, сайтів та бізнеса міста Черкаси, весь бізнес Черкаси; №7717. Державна екологічна інспекція України здійснює нагляд за додержанням центральними органами виконавчої влади та їх територіальними органами, підприємствами, установами.


Державна екологічна інспекція України. Офіційний веб-портал Державної екологічної інспекції України. Людям із порушенням зору. Switch To English. Електронний кабінет. 10.12.2019 року спеціалісти Управління державного екологічного нагляду (контролю) у Черкаській області Державної екологічної інспекції Центрального округу, реагуючи на звернення жителів Черкас про скид невідомої рідини зі зливової мережі в районі причалу №5 («Нептун»), здійснили виїзд на місце події. У ході обстеження встановлено, що по вулиці Берегова із випуску №13 зливової мережі міста, яка перебуває на балансі КП «ЧЕЛУАШ» Черкаської міської ради, здійснюється несанкціонований скид.


Інформація про юридичну особу державна екологічна інспекція у черкаській області: засновники, керівник, види економічної діяльності, код ЄДРПОУ, дані про реєстрацію платником ЄСВ. Перевірка по судовим вирокам та державним реєстрам. державна екологічна інспекція україни, 37508533, україна, індекс 01042, м.київ, печерський район, провулок новопечерський, будинок 3, корпус 2, розмір внеску до статутного фонду - 0.00 грн. Учасники: ПОЗНЯКОВ ОЛЕКСАНДР ВОЛОДИМИРОВИЧ - керівник.


Компания на карте, схема проезда. Компания ДЕРЖАВНА ЕКОЛОГІЧНА ІНСПЕКЦІЯ В ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ - краткая справка. Компания зарегистрирована 2007-02-28 регистратором ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ. Руководитель организации - КЛИМЕНКО МИКОЛА ГРИГОРОВИЧ. Компания ДЕРЖАВНА ЕКОЛОГІЧНА ІНСПЕКЦІЯ В ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ находится по адресу М.ЧЕРКАСИ, СОСНІВСЬКИЙ Р-Н ВУЛ. ВЕРНИГОРИ БУД. 17, основным видом деятельности является «УПРАВЛІННЯ В СОЦІАЛЬНІЙ СФЕРІ».


Черкаська область, Державна екологічна інспекція у Черкаській області. Посада. головний спеціаліст. Місце праці. Черкаська область, Державна екологічна інспекція у Черкаській області. Посада. головний спеціаліст.


18008, місто Черкаси, Черкаська обл., ВУЛИЦЯ ВЕРНИГОРИ, будинок 17. керівництво. Iм’я. Посада. Власність, % Перiод. Позняков Олександр Володимирович. Державна екологічна інспекція України. Материнська компанія. 37508533. Показати більше Показати менше. Візуалізація структури. ДОКУМЕНТИ. Інші документи.


Повна назва. Державна екологічна інспекція у черкаській області. Адреса. Україна, 18008, Черкаська обл., місто Черкаси, ВУЛИЦЯ ВЕРНИГОРИ, будинок 17. Дата заснування. 28.12.2011. 84.12 Регулювання у сферах охорони здоров'я, освіти, культури та інших соціальних сферах, крім обов'язкового соціального страхування. Власники на 16 вересня 2020. Державна Екологічна Інспекція України. Історія змін компанії. Скрол →.


Державну екологічну інспекцію Черкаської області замінить ДЕІ Центрального округу, повноваження якої поширюватимуться на Черкаську та Полтавську області. Про це у "Facebook" повідомив заступник начальника інспекції Олександр Позняков. "31 липня 2018 року ліквідовані як юридичні особи публічного права Державна екологічна інспекція у Полтавській області та Державна екологічна інспекція у Черкаській області. Повідомляємо також про створення Державної екологічної інспекції Центрального округу, повноваження якої поширюються на територію Полтавської та Черкаської області", - напи.


ᐉ Потрібна інформація про ДЕРЖАВНА ЕКОЛОГІЧНА ІНСПЕКЦІЯ У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ? ✅ Актуальна база ✅ Перевірка компаній в реальному часі ✅ Більш ніж 60 джерел ✅ Vkursi.pro. 18008 Україна, 18008, Черкаська обл., місто Черкаси, ВУЛИЦЯ ВЕРНИГОРИ, будинок 17. Відомості про органи управління. Уповноважені особи.


Аналіз фінансової звітності онлайн. NOMIS надає можливість не тільки отримати фінансові показники компанії "ДЕРЖАВНА ЕКОЛОГІЧНА ІНСПЕКЦІЯ У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ", але і виявити потенційно слабкі місця будь-якого контрагента, конкуруючого підприємства або вашого власного бізнесу. Аналітичний звіт містить інформацію про ділову репутацію, кредитоспроможність, платоспроможність компанії "ДЕРЖАВНА ЕКОЛОГІЧНА ІНСПЕКЦІЯ У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ" і дозволяє прийняти правильне рішення щодо співпраці з контрагентом.


Держкомінспекція в черкаській області. №. ЄДРПОУ. Державна екологічна інспекція в черкаській області. 18008, Черкаська обл., місто Черкаси, Соснівський район, ВУЛИЦЯ ВЕРНИГОРИ, будинок 17. 75.12.0 управління в соціальній сфері. Клименко Микола Григорович.


Усі звинувачення з боку екоактивістів щодо Державної екологічної інспекції у Черкаській області викладені у статті від 25 квітня 2014 року на сайті «Прочерк» є необґрунтованими, безпідставними та такими, що не відповідають дійсності. Про це заявляють в Державній екоінспекції в Черкаській області, детально описуючи усі екопроблеми краю.


Державна екологічна інспекція Центрального округу. Державна архітектурно – будівельна інспекція в області. Управління Державної інспекції енергетичного нагляду України у Черкаській області. Інспекція з питань захисту прав споживачів у Черкаській області. Відділення національної служби посередництва і примирення у Черкаській області. Облспоживспілка у Черкаській області. Обласний центр зайнятості. Обласне управління лісового та мисливського господарства в області.


На 594 тис. грн оштрафувала Екологічна інспекція Черкаської області комунальне підприємство «Челуаш» за систематичне забруднення неочищеними стоками Кременчуцького водосховища. Життя. Новини. Екологічна інспекція Черкаської області оштрафувала КП «Челуаш» на 594 тис. грн.


Управління Держпраці у Черкаській області. 18000, Черкаська обл., м. Черкаси б-р. Шевченка 205, 3 поверх. (0472) 33-68-64. 23ck@dsp.gov.ua. Режим роботи Управління. Понеділок-Четвер П’ятниця Обідня перерва. з 8.00 год. до 17.15 год. з 8.00 год. до 16.00 год. з 13.00 год. до 14.00 год. Версія для людей із вадами зору. План заходів щодо попередження та профілактики корупційних правопорушень в Управлінні Держпраці у Черкаській області на 2021 рік. 06 січ 2021. Більше. 2021 Управління Держпраці у Черкаській області. Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.


Державні закупівлі замовника Державна екологічна інспекція у Чернівецькій області. ЄДРПОУ: 37978189. Основний контакт. Ім'я: Місюра Аделіна Павлівна. Телефон: +380372517149. Державна екологічна інспекція у Чернівецькій області. Ім'я: Місюра Аделіна Павлівна. E-mail: chernivtsi@dei.gov.ua. Телефон: +380372517149.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

чудо пропись илюхина ответы часть 3 страница 22

гдз робочий зошит посібник з хімії 8 клас ольга березан

решебник по экономике 10 класс иванов